blog

Puteți face șase rețineri de 10 secunde, trei rețineri de 20 de secunde, două rețineri de 30 de secunde – orice funcționează pentru nivelul dvs. de calificare.) “” Poziția goală este un exercițiu foarte simplu, dar construiește într-adevăr context pe podea pentru poziția exactă în care trebuie să vă aflați pe bară “,” spune Gentilcore.

Puteți face șase rețineri de 10 secunde, trei rețineri de 20 de secunde, două rețineri de 30 de secunde – orice funcționează pentru nivelul dvs. de calificare.) “” Poziția goală este un exercițiu foarte simplu, dar construiește într-adevăr context pe podea pentru poziția exactă în care trebuie să vă aflați pe bară “,” spune Gentilcore.

poate arunca carne de crab 1/2 lb. scoici de dafin 1/2 lb. creveți decojite și decojite, cozile îndepărtate 1 sparanghel mic, tăiat și tăiat pe diagonală în bucăți de 1,5 inci 1 lămâie 1/2 pătrunjel italian proaspăt, tocat 1/4 cană parmezan ras brânză ۱/۴ până la 1/2 linguriță. sare de mare1. Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se adaugă șalotă, usturoi și se sotează aproximativ trei minute, până se înmoaie. Adăugați orez și aruncați pentru a acoperi fiecare miez cu ulei. 2. Adăugați vinul alb în oală și amestecați. Gatiti pana ce tot vinul a fost absorbit – aproximativ trei minute. 3. Adăugați bulionul (un sfert de cană la un moment dat) amestecând după fiecare adăugare și fără a mai adăuga până când lotul anterior nu a fost complet absorbit. Va dura aproximativ 45 de minute pentru a finaliza acest pas, dar nu săriți peste el! Vă va asigura un risotto complet cremos, demn de restaurant.

۳. Spălați sparanghelul în apă clocotită timp de două minute, apoi scurgeți și dați peste apă rece. Pus deoparte. 4. După ce toate stocurile au fost absorbite în risotto, opriți focul. Într-o tigaie diferită, antiaderentă, încălziți o linguriță mai mult ulei la foc mediu-mare și adăugați scoici și creveți. Gatiti rapid pana cand crevetii sunt roz si ondulati si scoicile sunt opace in centru. 5. Adăugați creveții, scoicile și o jumătate de cutie de carne de crab în risotto, împreună cu pătrunjel tocat, brânză rasă și sparanghel feliat. Se condimentează cu sare după gust. Serviți fiecare castron de risotto cu o stoarcere mare de lămâie deasupra. “” https://www.health.com/mind-body/the-easy-way-to-stop-yourself-from-overeating200OK Există un motiv pentru care te găsești gustând atât de des în camera de pauză la serviciu. Se dovedește că munca mentală poate epuiza oamenii de energie, determinând corpul lor să poftească o reîncărcare – adesea sub formă de hrană. Cu toate acestea, un mic studiu nou dezvăluie că exercițiul este o modalitate bună de a combate munchies-urile de birou.

Poate părea contraintuitiv, dar cercetările emergente sugerează că exercițiile fizice îi fac pe oameni să se simtă mai puțin înfometați, posibil datorită unei mai bune reglementări a hormonilor asociați cu foamea. Într-un studiu recent, publicat în revista Medicine Știința în sport Exerciții fizice, cercetătorii au descoperit că persoanele care au făcut mișcare după ce au făcut muncă mentală – cum ar fi munca pe care o facem cu toții la birou în fiecare zi – au mâncat mai puține calorii în comparație cu persoanele care au făcut muncă mentală și apoi au rămas sedentare.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ În cadrul studiului, cercetătorii au alocat în mod aleatoriu 38 de studenți, fie să finalizeze un examen de absolvire a nivelului de admitere și apoi să petreacă ۱۵ minute de odihnă, fie să finalizeze examenul și să petreacă ۱۵ minute făcând antrenament pe intervale de intensitate mare (HIIT) pe o bandă de alergat. Bărbații și femeile, de asemenea, au petrecut separat 35 de minute relaxându-se ca o condiție de control. Ulterior, bărbaților și femeilor din studiu li s-a spus că pot mânca câtă pizza doresc. LEGATE DE: Cazul pentru antrenamentul de un minut devine mai puternic Cercetătorii au descoperit că persoanele care au făcut muncă mentală și s-au odihnit au consumat în medie 100 de calorii mai mult decât atunci când s-au relaxat pur și simplu, sugerând că lucrul cu creierul nostru cheltuiește energie și ne face foame. Dimpotrivă, oamenii care au făcut mișcare după munca mentală nu au consumat mai multe calorii, chiar dacă au consumat mai multă energie. „Exercițiul fizic are capacitatea de a crește sursele de combustibil disponibile din corp care pot semnaliza creierului:„ Iată sursa de energie de care am nevoie, nu trebuie să o alimentez prin alimente ”, spune autorul studiului William H. Neumeier din Sunt necesare mai multe cercetări pentru a înțelege de ce exercițiile fizice pot combate durerile de foame, dar Neumeier sugerează că se poate datora efectului său asupra hormonilor precum grelina, care poate crește foamea. Acest lucru ar putea explica de ce oamenii nu doresc adesea să mănânce imediat după exerciții, spune el: exercițiul ar putea fi o recompensă suficientă. „Poate că distragerea atenției este cea care amortizează dorința de mâncare”, spune el. „Cred că acest lucru va fi extrem de aplicabil pentru o serie de indivizi care îndeplinesc sarcini sedentare care sunt solicitante din punct de vedere psihic, dar nu fizic solicitante.” Eșantionul de studiu este foarte mic, dar nu este primul care analizează legătura dintre muncă și consumul de alimente.

Studii similare vor trebui făcute pentru a determina cât de mare este un exercițiu de rol în menținerea apetitului sub control, precum și cât de mult efort este necesar pentru a reduce foamea. Acest articol a apărut inițial pe Time.com. “” https://www.health.com/beauty/stranger-braids-womans-hair-in-hospital200OK Poate fi greu să ai grijă de tine când îți revii în spital și de Jaci, în vârstă de 36 de ani Selby știe asta mai bine decât oricine. A intrat și a ieșit din tratamentul pentru endometrioză de la vârsta de doar 19 ani. Așa că în urmă cu câteva săptămâni, când Selby a fost operată pentru eliminarea țesutului cicatricial, ea era deja o profesionistă pentru a se menține confortabilă. Dar avea nevoie de ajutor cu un singur lucru: împletirea părului. Selby îi spune Health că, din cauza inciziilor din abdomen, i-a fost imposibil să ridice brațele și să o facă singură. „„ Cel mai bun prieten al meu era cu mine când am ajuns acolo, dar a trebuit să meargă la muncă și nu știe cum să împletească sau chiar să pună părul într-o coadă de cal ”, spune ea. “” Asistentele medicale sunt ocupate cu oameni bolnavi și care suferă, așa că nu le-aș cere să facă ceva. ” ea a ajuns să posteze într-un grup de frumusețe pe Facebook întrebându-se dacă cineva din zona golfului din San Francisco ar fi atât de amabil încât să-și impletească părul. Și spre surprinderea ei, cineva a făcut-o. Jaclyn Medrano a văzut postarea lui Selby și a întins mâna imediat.

Apoi a condus 40 de minute până la spital și era acolo până la 7 dimineața. Cei doi s-au conectat instantaneu: „„ Este dragă ”,„ spune Selby. „„ Amândoi avem tatuaje și iubim Disney. A fost frumos să ai cu cine să vorbești. “” Selby a postat mai târziu despre asta pe Reddit, iar povestea a început să devină virală. Postarea a primit, de asemenea, o mulțime de comentarii și mulți oameni și-au împărtășit propriile experiențe de a fi singuri în spital. A trăi cu o boală „invizibilă” precum endometrioza poate fi izolant, spune Selby. Se simte “” foarte norocoasă să aibă un șef înțelegător, un fost soț care să sprijine și copii minunați. “” Dar singurătatea afectează în continuare persoanele care au sisteme puternice de sprijin, spune ea. “” Sunt la spital la orice oră și, uneori, trebuie doar să fiu singur și singur acolo. “” De aceea a fost atât de recunoscătoare pentru ajutorul și compania lui Medrano. ÎN LEGĂTURĂ: Ce trebuie să știți despre endometrioză, starea dureroasă care a trimis-o pe Lena Dunham la spitalul Selby a învățat câteva lucruri din anii ei în spitale și unul dintre ei este să acceptați ajutor atunci când aveți nevoie de el. „„ Este greu să pledezi pentru tine, dar trebuie ”, spune ea. “” Dacă cineva se oferă să vă ajute, luați-l pe oferta respectivă. Lasă-ți vecinul să te hrănească. Lasă-ți prietenii să vină să-ți facă mâncărurile. Permiteți-vă răbdare și înțelegere. “” Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul informativ Healthy Living “” https://www.health.com/fitness/chin-up-exercises200OK Amintiți-vă de acele zile temute în sala de gimnastică curs când a trebuit să stai cu bărbia deasupra barei cât ai putut de mult în fața tuturor colegilor tăi? Există un motiv pentru care acest exercițiu a fost întotdeauna cel mai înspăimântător: chin-up-ul este notoriu pentru că este una dintre cele mai provocatoare manifestări de forță fizică și control. „„ Chin-up-urile sunt exercițiul numărul unu către care gravitez pentru a măsura rezistența corpului superior și apoi pentru a evalua progresul puterii corpului superior ”, spune Tony Gentilcore, un specialist certificat în rezistență și condiționare din Boston. “” Atât de mulți dintre clienții mei presupun că nu vor putea face niciodată una, să nu mai vorbim de repetări multiple, dar pot – este nevoie doar de muncă. “” Trucul?

Îmbunătățește-ți puterea de la capăt (literalmente) cu exerciții pe bază de podea, spune Gentilcore. Apoi, pe măsură ce vă simțiți mai confortabil, gestionând greutatea corporală și mișcarea pe sol, puteți trece la bară. Iată primele cinci exerciții ale sale pentru a vă ajuta să deveniți un maestru al chinului în cel mai scurt timp. Stai întins pe spate, cu brațele întinse deasupra capului, cu o mână deasupra celeilalte. Îndreptați picioarele pe podea, cu gleznele încrucișate. Ridicați brațele și picioarele la câțiva centimetri de sol, astfel încât să creați o ușoară formă de „V”. Asigurați-vă că nucleul este cuplat și că partea inferioară a spatelui rămâne lipită de podea. (Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum să faceți o poziție goală.) Țineți-vă cât puteți de mult fără a lăsa formularul să se clatine. Scopul de a deține această poziție pentru un total de un minut pentru fiecare sesiune de antrenament. (Puteți face șase rețineri de 10 secunde, trei rețineri de 20 de secunde, două rețineri de 30 de secunde – orice funcționează pentru nivelul dvs. de calificare.) “” Poziția goală este un exercițiu foarte simplu, dar construiește într-adevăr context pe podea pentru poziția exactă în care trebuie să vă aflați pe bară “,” spune Gentilcore. “” Picioarele tale nu ar trebui să fie niciodată în spatele tău și niciodată nu ar trebui să fii slăbit cu membrele tale. Totul este să-ți păstrezi corpul încordat și angajat de la degetele de la picioare până la degete. “” RELATAT: 11 alimente de fitness care să te ajute să te înfățișezi în genunchi mai repede în fața unei mingi de stabilitate și așează-ți antebrațele și mâinile deasupra. Apoi, cu control, rotiți mingea înainte, astfel încât corpul și brațele să se extindă mult în fața voastră. (Iată cum arată o minge de stabilitate.) Rolați-vă doar cât puteți merge fără a vă permite spatele să se extindă (dacă sunteți nou la această mișcare, aceasta poate fi doar câțiva centimetri). Folosind nucleul, reveniți la poziția de plecare. „„ Dacă îți strângi glutele și îți întinzi abdomenul, ar trebui să simți că tot corpul tău se aprinde cu tensiune și control, mai ales atunci când te tragi înapoi în poziția ta în genunchi ”, explică el. “” Această mișcare emulează și acea mișcare în sus. “” Adăugați două până la patru seturi de cinci până la 10 repetări la antrenamente. “” Intervalele de repetiții mai mici ajută la menținerea accentului pe calitatea mișcării, mai degrabă decât la formarea oboselii, atunci când forma devine neglijentă “, spune Gentilcore. “” Vreau ca fiecare repetare să fie perfectă și perfectă. Forma imperfectă nu va face nimic pentru a vă ajuta la bară. “” LEGAT: 12 posturi de yoga pentru persoanele care nu sunt flexibile Push-up-urile sunt o altă mișcare dificilă de greutate corporală, spune Gentilcore.

Și pentru că aveți nevoie de un nucleu puternic pentru a le executa corect, acestea vă pot ajuta să vă pregătiți pentru un chin-up. „„ Pentru mine, banii reali ai push-up-ului sunt învățarea de a controla zona lombopelvică și nucleul ”, explică el. “” Ori de câte ori am îmbunătățit flexiunea cuiva, aproape întotdeauna văd îmbunătățiri în chin-up-uri, genuflexiuni, impasuri, totul. “” Dar nu le faceți în genunchi, avertizează el, cu excepția cazului în care aveți o vătămare care îl face inconfortabil să faci flotări cu picioarele întinse. “”Urăsc. Stabilește un precedent rău și atunci nici nu ești la fel de aproape de o poziție de bărbie “,” spune el. “” Există atât de multe variații push-up care nu necesită a merge la genunchi. Trebuie doar să găsești o gamă de mișcări unde ai succes. “” (Urmărește acest videoclip pentru a vedea cum să faci o împingere perfectă.) Unele opțiuni: Ridică mâinile folosind două blocuri de yoga, un pas aerob sau o bancă pentru micșorați intensitatea mișcării. Sau atașați o bandă la doi pini pe un rack electric (așa) și ajungeți în poziția deasupra benzii cu banda aliniată cu șoldurile. Acest lucru ajută la ușurarea încărcăturii la urcare în timpul push-up-ului. Faceți cel puțin 10 flotări în fiecare zi. Împrăștiați-i pe tot parcursul zilei dacă nu puteți face 10 cu o formă bună într-o singură încercare. Pentru a face mișcarea mai provocatoare, încercați să vă coborâți în partea de jos a push-up-ului și apoi să luați trei până la cinci secunde pentru a împinge încet înapoi (sau invers). ÎN LEGĂTURĂ: ۵ exerciții esențiale de greutate corporală Acum, că ați însușit mișcările de bază, “” trebuie să traducem poziția goală de pe podea și să atârnăm de bară – doar atârnați “, spune Gentilcore. În timp ce spânzurați, asigurați-vă că vă trageți umerii în jos și împreună, picioarele sunt drepte, iar picioarele și gleznele sunt ușor înclinate în fața corpului. De asemenea, verificați dacă aveți o prindere sub mâini, ceea ce înseamnă că palmele sunt îndreptate spre dvs. (Prinderea peste mâini, în cazul în care palmele sunt îndreptate spre tine, este o mișcare diferită – o tragere în sus.

Aceste mișcări vă pot ajuta, de asemenea, să stăpâniți un pull-up, dar de obicei este puțin mai dificil decât mânerul subțire.) Pentru a începe, atârnați cât mai mult posibil. Poate fi mai dificil decât vă așteptați să obțineți o bună aderență la bară. “” Este în regulă dacă poți sta doar câteva secunde și apoi trebuie să te rupi și să încerci din nou “, adaugă el. Pe măsură ce devii mai confortabil și poți să stai cu forma adecvată pentru mai mult timp, încearcă să îndoiești genunchii înainte într-un unghi de 90 de grade, ca și cum ai sta pe un scaun. Dacă ești mai avansat, poți să stai cu picioarele întinse drept în fața ta, paralel cu podeaua. Adăugați două până la cinci blocaje cu braț drept la rutină cât de des puteți. LEGATE DE: 11 cele mai bune exerciții pentru a deveni brațe puternice și tonifiate Urmează? “” Acum trebuie să vă simțiți confortabil cu poziția superioară a unui bărbat “, spune Gentilcore. Poate că va trebui să urcați pe o cutie sau să aveți un antrenor prietenos care să vă ridice deasupra barei.

Odată ce sunteți acolo, atârnați cu bărbia deasupra barei, cu brațele îndoite, cu o prindere puternică. Păstrați poziția cât de mult puteți cu o formă bună, repetând de două până la cinci ori în timpul antrenamentului. “” Acest lucru va fi probabil mult mai obositor decât atârnarea cu brațul drept, dar este esențial să vă obișnuiți cu senzația “, spune el. Pe măsură ce suspendarea brațului flexat devine mai ușoară, practicați-vă să vă coborâți din ea cu control în loc să vă prăbușiți la sol. Sfat: luați trei până la cinci secunde pentru a trece de la suspendarea brațului flexat la poziția de suspendare a brațului drept. Când vă simțiți gata să încercați mișcarea completă a bărbierii, folosiți o bandă pentru a vă ajuta în mișcare, spre deosebire de o mașină de bărbierire asistată, care se găsește în majoritatea sălilor de sport. “” Trupa vă cere să vă mențineți mai stabil și mai controlat, în timp ce mașina vă permite să vă relaxați pe formă “, explică Gentilcore. “” https://www.health.com/weight-loss/9-get-to-goal-strategies200OK Getty Images Pierderea în greutate necesită timp și răbdare. Cu toate acestea, aceste trucuri ascunse, prin amabilitatea cărții CarbLovers Diet, pot ajuta la accelerarea procesului. 1. Automatizați alimentația. Unii oameni pot pierde în greutate în timp ce se bucură de multă varietate în alegerile lor alimentare, în timp ce alții descoperă că varietatea le stimulează doar pofta de mâncare. Frances Largeman-Roth, RD, numește acest lucru „efectul bufet” (știi, unde pur și simplu … nu poți … să nu mai mănânci pentru că există atât de multe opțiuni?). Există unele dovezi care susțin această teorie: când cercetătorii de la Universitatea din Illinois de la Urbana-Champaign au oferit participanților la studiu MM-uri în 10 culori diferite, au înghițit cu 77% mai multe bomboane decât atunci când li s-au oferit doar șapte culori. Într-un alt studiu realizat de aceiași cercetători, participanții au consumat cu 55% mai multe boabe de jeleu când li s-au oferit 24 de soiuri de arome față de doar 6 soiuri.

Dacă bănuiți că prea multe „gusturi” vă înfometează, încercați acest lucru: în loc să mâncați șapte mic dejunuri diferite, prânzuri, mese și gustări în fiecare săptămână, poate doriți să încercați să alternați doar două sau trei dintre ele. Persoanele care au încercat-o spun că apreciază că trebuie să ia decizii mai puține și să se simtă mai plini mai repede. 2.